Încărcare știri...

De Ultimă oră

sanatate

Ce spun oamenii de știință despre rolul carbohidraților în obezitate
big-plus
arrow Citeste mai mult
Există o teorie care spune așa: carbohidrații din alimente cauzează creșterea insulinei, ceea ce duce la depozitarea grăsimii și creșterea apetitului, implicit la mâncatul în exces. Articolul Ce spun oamenii de știință despre rolul carbohidraților în obezitate apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Micii cu muștar, o bombă cu ceas pentru sănătatea ficatului și a inimii
big-plus
arrow Citeste mai mult
Micii cu muștar, alături de pâine sau cartofi prăjiți, plus nelipsita bere de după masă, sunt o bombă cu ceas pentru inimă și ficat. Abundența de sare, grăsimi, carbohidrați și aditivi de tot felul suprasolicită […] Articolul Micii cu muștar, o bombă cu ceas pentru sănătatea ficatului și a inimii apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Tu știi ce mănânci la micul dejun? Iată ce conține brânza topită din comerț
big-plus
arrow Citeste mai mult
Fie că este felii, triunghiuri, la sul sau cuburi, brânza topită este des întâlnită în alimentația consumatorilor. Dar te-ai uitat, de curiozitate, pe eticheta unui astfel de produs? Cam câte calorii crezi că are brânza […] Articolul Tu știi ce mănânci la micul dejun? Iată ce conține brânza topită din comerț apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Plantele medicinale care cresc riscul de hemoragie, anxietate, anemie
big-plus
arrow Citeste mai mult
Deși sunt considerate miraculoase pentru organismul uman, în urma unor studii s-a constatat faptul că plantele medicinale au și nenumărate reacții adverse. Motiv pentru care este indicat să fim precauți atunci când le consumăm! Mușețelul, […] Articolul Plantele medicinale care cresc riscul de hemoragie, anxietate, anemie apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Serumurile pentru gene: efectele mai puțin plăcute dezvăluite de un medic rezident
big-plus
arrow Citeste mai mult
Deși efectele pe care serumurile pentru gene le au sunt promițătoare, există câteva aspecte mai puțin plăcute pe care trebuie să le luăm în calcul. Articolul Serumurile pentru gene: efectele mai puțin plăcute dezvăluite de un medic rezident apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

 Sanatate big-plus
arrow Citeste mai mult

  8 mai 2021 | Realitatea.net

„Cred că cea mai bună pregătire este tocmai asta, prevenţia şi noi ne putem pregăti foarte bine pentru un potenţial val patru vaccinând, mergând la vaccinare şi respectând măsurile", a spus Ioana Mihăilă, după o vizită efectuată, sâmbătă, la centrul drive-thru din Oradea. În opinia sa, măsurile restrictive, faptul că populaţia a ţinut cont de ele, combinate cu numărul din ce în ce mai mare de persoane vaccinate au dus la presiunea mai mică asupra sistemului sanitar...

Citate despre timp care ar putea schimba modul în care îl percepi
big-plus
arrow Citeste mai mult
Timpul este o resursă prețioasă și, odată dispărută, a dispărut pentru totdeauna. Folosiți-vă timpul cu înțelepciune și consultați lista de citate despre timp, zicale și proverbe inspirate, înțelepte și pline de umor de mai jos. […] Articolul Citate despre timp care ar putea schimba modul în care îl percepi apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Călcâiele crăpate: cum pot fi vindecate, acasă
big-plus
arrow Citeste mai mult
Dacă vrei să știi cum poți trata călcâiele crăpate, trebuie să știi cum se formează. Există câțiva factori care stau în spatele acestui aspect. Articolul Călcâiele crăpate: cum pot fi vindecate, acasă apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Cei mai sexy fotbaliști spanioli și partenerele lor superbe
big-plus
arrow Citeste mai mult
Acești fotbaliști spanioli se fac remarcați prin trupul sculptat, tatuat și mereu bronzat. Însă nici partenerele lor de viață nu se lasă mai prejos. Sunt superbe, chiar dacă au devenit mămici. Vezi mai jos care […] Articolul Cei mai sexy fotbaliști spanioli și partenerele lor superbe apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Ce nu trebuie să faci după epilarea definitivă cu laser
big-plus
arrow Citeste mai mult
Epilarea definitivă cu laser este o procedură medicală care necesită atenție deosebită din partea medicului în timpul ședințelor de epilare. Dar și a pacientului, după terminarea acestora! Această procedură se realizează în baza unei consultații […] Articolul Ce nu trebuie să faci după epilarea definitivă cu laser apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

8 motive pentru care apar durerile de spate în zona bazinului
big-plus
arrow Citeste mai mult
Durerile de spate în zona bazinului pot semnala diverse afecțiuni. Printre acestea, hernia de disc, pietrele la rinichi sau chiar infarctul. Articolul 8 motive pentru care apar durerile de spate în zona bazinului apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

EMA demarează evaluarea utilizării unui medicament la pacienții internați cu COVID-19 care necesită oxigenoterapie
big-plus
arrow Citeste mai mult
EMA a demarat evaluarea unei cereri pentru extinderea utilizării unui medicament având ca substanță activă baricitinib, pentru a include tratamentul pacienților internați cu COVID-19, cu vârsta de 10 ani și peste, care necesită oxigenoterapie. Medicamentul […] Articolul EMA demarează evaluarea utilizării unui medicament la pacienții internați cu COVID-19 care necesită oxigenoterapie apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Cum alegi corect mobila de bucătărie? 4 sfaturi utile de care să ții cont
big-plus
arrow Citeste mai mult
Ți-am pregătit câteva sfaturi și trucuri de care să ții cont când alegi mobila de bucătărie. Pune calitatea pe primul plan! Probabil ai auzit și până acum zicala că bucătăria este inima casei tale. Astfel, […] Articolul Cum alegi corect mobila de bucătărie? 4 sfaturi utile de care să ții cont apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Salata verde: beneficii și contraindicații. De ce e bine să o consumi zilnic
big-plus
arrow Citeste mai mult
Salata verde are foarte puține calorii, dar este bogată în vitamine și minerale importante. Vezi ce beneficii are pentru sănătate. Articolul Salata verde: beneficii și contraindicații. De ce e bine să o consumi zilnic apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Sparanghel (hrana regilor) – de ce e bine să-l consumi
big-plus
arrow Citeste mai mult
Beneficiile consumului de sparanghel: detoxifiază, are proprietăţi anti-îmbătrânire, afrodiziac, protejează împotriva cancerului, ameliorează durerile şi inflamaţiile din corp. Articolul Sparanghel (hrana regilor) – de ce e bine să-l consumi apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro

Alimentația sănătoasă – reguli de bază pentru o viață ferită de boli
big-plus
arrow Citeste mai mult
Modul în care percepem alimentația sănătoasă şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi stării noastre de bine. Pentru a putea vedea efecte vizibile, oamenii trebuie să înţeleagă […] Articolul Alimentația sănătoasă – reguli de bază pentru o viață ferită de boli apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

  8 mai 2021 | CSID.ro